Статьи и обзоры

ОБЗОР КЛИРОМАЙЗЕРА Kanger UniTank MINI

Поставляється кліромайзер Kanger UniTank MINI в міцній коробці, тому ймовірність пошкодження під час транспортування — мінімальна.

В коробці в спеціальних гніздах присутні:
— Корпус кліромайзера в зборі з передвстановленим випарником 2.5 Ом;
— Металевий мундштук;
— Пластиковий мундштук;
— Запасний випарювач 1.8 Ом;
— Запасний випарювач 2.2 Ом.

Як правило в якості предвстановленного випарювача використовується елемент з опором 1.8 Ом, але в нашому випадку було саме так — самий високоомний випарник з комплекту знаходився вже в кліромайзері.

Технічні характеристики:

— Довжина: 73 мм;
— Діаметр: 14 мм;
— Обсяг резервуара: 1.5 мл;
— Матеріал резервуара: полімер;
— Тип випарників: односпіральний;
— Розташування випарників: нижнє;
— Тип заправки: верхній.

Основні параметри і кострукція

Кліромайзер Unitank складається з бази, куди вкручується змінний випарник, воздуховода з пружинним елементом, полімерного резервуара для рідини, верхньої торцевої кришки і знімного мундштука.

Найцікавіше в моделі — це пружинний елемент, який дозволяє здійснювати правильну заправку навіть недосвідченим користувачам.

Не всі новачки знають, що при заправці необхідно залишати в резервуарі невеликий вільний простір, щоб не створювалося вакуумного розрідження в колбі і рідина постійно надходила б у випарник. Враховуючи цей факт, інженери Kanger запропонували несподіване технологічне рішення.

Коли Ви відкриваєте верхню торцеву кришку для заправки рідиною, пружина піднімає внутрішню мембрану в резервуарі. Таким чином, заповнити колбу на всі 100% не вийде чисто фізично. Адже при установці кришки на місце повітропровід з мембраною опускаються, створюючи в кліромайзері якраз той самий «невеликий вільний простір».

Як заправляти Kanger UniTank MINI?

До речі, верхня заправка істотно полегшує користувачам життя, так як не потрібно виконувати зайві дії щодо від’єднання кліру від акумулятора і т.д. Просто відкрутили верх, налили, закрутили.
А враховуючи той факт, що підпружинений повітропровід підводиться після відкручування верхньої кришки, для заправки не потрібно ніякого спеціального пристосування і можна заливати рідину безпосередньо з флакончика.

Враховуючи, що за своїми розмірами кліромайзер Unitank MINI ідеально підходить саме для eGo-серії, ми почали перевірку його робочих якостей на стандартному акумуляторі від eGo-C, зовсім випадково виявленому в одному з «далеких» ящиків. Єдине, що ми зробили відразу — замінили високоомний випарник 2.5 Ом на більш відповідний для акумулятора зі стабілізованою напругою 3.3 В — з опором 1.8 Ом.

Перші ж хвилини показали, що кліромайзер дуже навіть непоганий. Чудові пароутворюючі властивості, непогана для даного класу передача смаку. І це навіть незважаючи на те, що в ньому використовуються односпіральной випаровувачі. Абсолютно логічно ми зробили припущення, що найбільш кращим чином властивості кліромайзера розкриються, якщо використовувати не звичайні акумулятори, а варівольти — батареї з можливістю зміни напруги.
Наприклад, Vision Spinner .

Ми вирішили перевірити — як поведе себе цей кліромайзер в парі з варівольтом при встановленому випарнику на 2.5 Ом.
Відповідно, тут же була зроблена заміна надійного як двигун «Т-34″, але все-таки досить унітарного акумулятора eGo-C на варівольт Vision Spinner 1300 мАг.
І ось тут-то виявилося, що відносно «високий Ом» вкупі з напругою 3.8 В докорінно змінює ситуацію. Парогенерація зросла на порядок і обличчя тестера освітилося посмішкою.

Можна з упевненістю сказати, що все-таки сучасні кліромайзери необхідно використовувати саме з акумуляторами-варівольтамиі. Адже неможливо дати якесь визначення «золотої середини» в парі «вольтаж» / »опір». Всі люди абсолютно різні і підбір ідеального поєднання для кожної конкретної людини можна здійснити тільки емпіричним шляхом.

Зрештою кліромайзер Unitank був випробуваний на батарейному моді в режимі «варіватт» і знову ж залишив хороші враження. Але все-таки для модов він замалий. Невеликий обсяг резервуара для рідини не дозволяє йому повноцінно конкурувати з більш «старшими» побратимами — Aspire Nautilus , Kanger AeroTank і їм подібними.

Підсумкові думки і відгуки 

Плюси:

Кліромайзер Unitank Mini відмінно підходить для використання з акумуляторними батареями з функцією «варівольт».
Оптимальне поєднання з невеликими акумуляторами діаметром 14 мм.
Хороше пароутворення і передача смакових відчуттів.
Низька ціна і хороша комплектація стартового комплекту (запасний пластиковий мундштук для використання взимку та два запасних випарника).

Мінуси:

Невеликий обсяг резервуара — реально можна залити 1.3-1.4 мл.
Значна «ненажерливість». В силу підвищеного пароутворення витрата рідини змушує здійснювати перезаправку частіше, ніж хотілося б.

Клиромайзеры KangerTech Aerotank, Unitank, t3D, Protank 

Добавить комментарий