Статьи и обзоры

Обзор клиромайзера Kanger AeroTank

Найчастіше навколо тих чи інших новинок професіонали влаштовували купу суперечок, що стосуються їх зручності у використанні.  Так, свого часу, багато дісталося вельми популярним кліромайзерам від Kanger — T3S і MT3S.  І всього лише за те, що у них дуже вільна «тяга».  Виникло навіть неписане правило — купивши даний виріб — *негайно заткни одне з трьох повітрозабірних отворів кінчиком від зубочистки*.

 

 У січні 2014 на ринку з’явився новий тип кліромайзеров, який , на наш погляд, скоро буде диктувати моду в даному сегменті ринку.

 Чим відрізняється Kanger аеротенках від інших кліромайзеров?  Що таке Airflow?

 Основна відмінність — можливість регулювання сили опору повітряному потоку при затягуванні (функція повітряного потоку) залежно від уподобань користувача.

 Відбувається це за допомогою спеціального регуляторного кільця, розташованого в нижній частині кліромайзера.  Шляхом обертання Ви змінюєте діаметр повітрозабірного отвору, тим самим домагаючись найбільш оптимального для себе опору повітрю при затягуванні.

Діапазон зміни вельми великий, аж до повного перекриття отвору.  Тому тим, хто любить саме «тугі» затяжки, Kanger Aerotank  купити ми рекомендуємо обов’язково!

Зовнішній вигляд і вміст комплекту поставки

  Що входить в комплект поставки?

 — Корпус кліромайзера Kanger Aerotank ;

 — Два випаровувача 2,0 Ом;

 — Декоративне кільце для використання з акумуляторами eGo

 — Дві запасні силіконові прокладки для випарника;

 — Коротка інструкція по збірці та експлуатації.

 Як відрізнити підробку від оригіналу?

 

 Додатково в коробку вкладена пам’ятка про те, що Ви можете перевірити автентичність вироби, стерши спеціальний захисний шар на боковій частині коробки.

 Під захисним шаром знаходиться спеціальний код, ввівши який на офіційному сайті виробника — компанії KangerTech, — Ви зможете переконатися в тому, що купили дійсно оригінальний виріб, а не дешеву підробку, якими торгують багато китайські інтернет-магазини.

  Який тип випаровувач використовується в Kanger Aerotank ?

 У даному кліромайзері для електронних сигарет застосовуються випарники з двома нагріваючими спіралями — Подвійний Котушки система, що забезпечує максимальне пароутворення.

 На момент написання даного матеріалу виробник не пропонує інші значення опорів.  Однак при певному навику перемотування спіралей можна самостійно здійснити намотування з бажаним значенням опору, використовуючи нихромовий дріт та кремнеземний шнур.

 Як міняти випаровувач на Kanger Aerotank?

 Переверніть кліромайзер догори дном і викрутіть базу з корпусу.

 Звертаємо Вашу увагу, що за будь такої дії з серією «Повітряний потік» будьте обережні, щоб не пошкодити систему регулювання повітряного потоку.  Під час обертання стежте за тим, щоб Ваші пальці стискали саме зовнішнє кільце бази, а не ребристу поверхню регулювального кільця.

  Якщо випарник сам по собі відмінно працює, але починають з’являтися ознаки протікання, Ви можете просто поміняти ущільнювальне силіконове кільце (2 штуки входять в коплект поставки).

  Після того, як база відкручена від корпусу, викрутити старий і встановіть на його місце новий випарник.

 Залийте в кліромайзер необхідну кількість рідини (заправка здійснюється також через нижню частину).

 Слідкуйте за щільністю з’єднань, не допускайте «недокручення» елементів, так як це неминуче призведе до протікань.

 Струсніть кліромайзер кілька разів і дайте випаровувачу просочитися рідиною протягом декількох хвилин.

 Як ми вже писали на початку матеріалу, в Aerotank є функція «повітряного потоку», що дозволяє регулювати опір повітряному потоку при затягуванні.

 На наш погляд дана опція є надзвичайно зручною, оскільки дозволяє відрегулювати кліромайзер під потреби будь-якої людини.  Адже пристрасті у всіх, як відомо, досить різні.

 За цей період тестування кліромайзер показав себе вельми гідно, не було виявлено навіть натяку на протікання.  Утворення конденсату настільки несуттєво, що прочищати центральний канал доводилося один раз на 3-4 дні.

 Спочатку в перший день ми грішили на недостатнє пароутворення, але збільшивши напругу на моді до 4.0 Вольт, ми домоглися чудового результату.

 І смак і рідини і пар наблизилися до оптимального значення.

  Єдине на наш погляд незручність полягає в тому, що при від’єднанні нижній частині кліромайзера від корпусу для перезаправлення збивається настройка «повітряний потіку», так як пальці неминуче торкаються регулювального кільця.

 Але зворотна настройка займає кілька секунд, так що по-великому рахунку на цей момент можна не звертати уваги.

Купить клиромайзер Kanger Aerotank в Киеве и с доставкой в регионы Украины

Добавить комментарий