Статьи и обзоры

Обзор устройства и характерисктик Joyetech eVic

Ми постараємося максимально просто і без зайвих деталей, цікавих вузькому колу «фізиків-ядерників», розповісти про те, як користуватися модом для электронных сигарет Joyetech eVic , як правильно інсталювати програмне забезпечення, які пароутворюючі елементи оптимально використовувати, а які краще взагалі не використовувати через відсутність у EVIC можливості їх повноцінно «раскочегарить».

Отже, після розпакування пристрою перед Вами з’являється приблизно ось такий набір:

Якщо Ви любите нестандартні рішення, то рекомендуємо відразу разом з модом Joyetech EVIC купити додаткові корпуси. Вони поставляються окремо і бувають чорного, білого і сталевого кольорів. У комплект входять безпосередньо корпус, нижня кришка з пружинкою і верхнє кільце. 
Заодно рекомендуємо купити і пляшку хорошого вина, щоб обмити покупку.

Зовнішній вигляд у кастомизировать EVIC виходить вельми непоганий.

Після того, як Ви вдосталь намилуватися своїм новим придбанням, а також засудили перші два келихи ароматного кьянти, рекомендуємо запастися терпінням і приступити до прочитання нижчеподаного текстового матеріалу. 

Інструкція з експлуатації Joyetech EVIC — простою людською мовою

Розпакувавши виріб, спочатку вставте акумуляторну батарею в корпус. У ній присутня «заводський» заряд, так що на перші дії Вам його однозначно вистачить.

Як включати EVIC? 
Натисніть п’ять разів поспіль на керуючу кнопку протягом 1,5 секунд. 
У вас на екрані з’явиться меню, в якому необхідно вибрати пункт «Включення» і натиснути на керуючу кнопку.

З’явився на екрані логотип Joyetech, а також час, дата і написи «Форсунки виявлені» і рекомендована потужність (у разі наявності вже приєднаного атомайзера або кліромайзера) скажуть про те, що включення пройшло успішно.

Якщо EVIC не включається — що робити? 
Варіант 1 (в 99% випадків): поверніть корпус мода на 180 градусів таким чином, щоб кнопка розташовувалася на стороні, невидимою для Вас. І Ви зможете спостерігати повністю працюючий екран. 
Joyetech заклав у ергономіку принцип: екран навпроти кнопки. 
Варіант 2: можливо у Вас несправний акумулятор. 
Варіант 3: можливо, Вам не пощастило і виріб ушкодилося при транспортуванні.

Методи усунення проблеми варіантів 2 і 3: зверніться до сервісного центру або в магазин, де Ви купували виріб. Опишіть проблему і якщо телефоном співробітники магазина або сервісу не зможуть Вам допомогти — вимагайте заміни по гарантії.

Купили самостійно на одному з китайських сайтів? Тоді пишіть їм запит і готуйтеся до відправки всього набору назад за власний рахунок і тривалого очікування відповіді.

Справедливості заради відзначимо, що якщо в пристрої дійсно виробничий брак, то китайці мухлевать не стануть і чесно це підтвердять, відправивши Вам новий справний комплект. Але от скільки це займе часу? Запитайте краще: «? Чого хочуть жінки» 
Як встановити на комп’ютер програму MVR для EVIC?

Перейдіть на офіційний сайт Joyetech на сторінку установки: 
Інсталяція програми MVR для Joyetech EVIC .

Завантажте на комп’ютер і встановіть програмне забезпечення. 
Підключіть за допомогою вхідного в комплект поставки кабелю USB / «міні»-USB включений мод до комп’ютера.

У Вас появи привітання віконце і програма запросить: «? Тільки зарядка або MVR» 
Якщо Ви плануєте просто зарядити акумуляторну батарею, то вибираєте «Тільки зарядка».

Якщо ж Ви хочете заглибитися в інтерфейс MVR — вибираєте друге.

«Пробіжіться» по всіх вкладках, щоб зрозуміти — тут немає нічого архіскладно. Система вкрай проста і зрозуміла. 
Проблема, пов’язана з інсталяцією неліцензійної програми 1С, наприклад, на пару порядків складніше, а користуються цим в Росії мільйони!

Під час першого сеансу роботи з програмою Вам буде необхідно завантажити дані з мода в комп’ютер і провести оновлення даних. Дотримуйтесь вказівок програми, які будуть з’являтися на екрані. 
Ніяких труднощів не повинно виникнути, враховуючи те, що з 29 квітня користувачам доступна русифікована версія програми. Хоча переклад, якщо чесно, залишає бажати кращого.

Останні прошивки MVR русифіковані, що робить спілкування з програмою досить легкою процедурою навіть для абсолютно далекого від цього процесу користувача.

Якщо Ви є початківцям користувачем, то рекомендуємо Вам залишити заводські налаштування «як є» і для початку оперувати тільки функцією зміни напруги на коннекторе за допомогою керуючого диска. 
Як розібратися в управлінні і меню EVIC

У Вас в комплекті знаходяться дві інструкції з експлуатації. Одна — безпосередньо для мода. Друга — для встановлення та використання програмного забезпечення MVR — Мій пара Запис.

Обидві інструкції мають текст російською мовою, тому ніяких складнощів виникнути не повинно. Особливо враховуючи той факт, що в інструкції для Joye EVIC переклад здійснено явно носієм мови, а не через електронний перекладач. 
Як змінювати напругу на коннекторе EVIC

За допомогою програми MVR Ви можете встановити основний параметр, який будете міняти під час використання — або «вольти», або «вати». Саме тому даний мод і носить назву «варівольт» — »варіватт». 
Ми рекомендуємо не забивати собі голову, а залишити установку «варівольт» — В.В.. 
Напруга змінюється шляхом обертання керуючого диска, розташованого на корпусі між батарейним відсіком і головним керуючим пристроєм. Ви можете підібрати ідеально відповідне Вам значення поступово міняючи напругу і оцінюючи якість генерованого пара. 
Звертаємо Вашу увагу, що для різних Атомайзери або кліромайзеров, які Ви будете використовувати, необхідно виставляти різне ж напруга на коннекторе. Більше того — вранці Вам може подобатися пар на 3,3 Вольта, а до вечора Ви будете отримувати щире задоволення від 3,5. Але все це — тільки емпіричним шляхом методом послідовного перебору. 
Як переглядати статистику свого куріння?

Одна з корисних функцій, яка відрізняє мод EVIC від йому подібних, — це інтеграція з персональним комп’ютером і ведення історії використання. 
Програма MVR, яку Ви встановили, дозволяє вести повний облік всіх даних, пов’язаних з використанням EVIC.

Після передачі даних з EVIC на комп’ютер за допомогою програми MVR (вкладка «З’єднатися з EVIC») Ви можете переглянути статистику використання по днях, тижнях, місяцях.

Можливі варіанти статистики: 
— Використовувана напруга; 
— Використовувана потужність; 
— Використовуваний опір атомайзера; 
— Кількість зроблених затяжок.

На наш погляд саме статистика зроблених затяжок і є той показник, стежити за яким буде цікаво кожному користувачеві, хто вступив на шлях електронного куріння з метою кинути палити. 
Адже якщо Ви побачите, що з кожним днем кількість зроблених Вами затяжок поступово зменшується, то можна усвідомити, що Ви на правильному шляху. А от якщо крива має стійку тенденцію до зростання, то тут має сенс задуматися — чи не ввести в справу свідомі обмеження і зменшити споживання навіть електронної сигарети? 
Які додаткові аксесуари можна купити для Joyetech EVIC?

Якщо Ви комплектуете набір «для себе», то радимо Вам звернути Вашу увагу на спеціальні змінні корпуси для Joye EVIC, за допомогою яких Ви можете поміняти колір пристрою під свій настрій.

Доступні наступні колірні варіанти: чорний, білий і сталевий. 
На наш погляд особливої уваги заслуговує чорний корпус, так як у поєднанні з тонованими кліромайзерамі він виглядає дуже непогано. З білим і сталевим відмінно поєднуватимуться такі вироби, як Kanger ProTank (кліромайзер зі скла і металу) і нестаріюча ViVi Нова.

Також рекомендуємо всяк випадок купити запасну акумуляторну батарею 18650. 
Найбільш поширені для модів EVIC — це Samsung 2600 мАг і Panasonic 3400 мАг.

Просимо Вас приділити хоч би декілька хвилин, щоб вивчити основні правила, що стосуються процесу експлуатації літій-я акумуляторів.

Повірте — це важливо! 
Як заряджати літій-я акумулятор?

Вимоги до ескплуатаціі можна умовно розділити на дві категорії. Перша — це ті чинники, вплинути на які Ви ніяк не можете, а друга — те, що необхідно виконувати користувачеві при експлуатації літій-я акумуляторів. 
Щоб не завантажувати Вас технічними подробицями, першу групу ми пропустимо, а другий трохи розберемо.

1. Ні в якому разі не доводьте літій-я акумулятор до повного розряду — це може призвести до повного «вмирання» батареї .. 
2. Літій-я акумулятор не боїться «підзарядок». Тому якщо є можливість приєднати його до USB-порту перед вечірньою «вилазкою» на корпоративну п’янку — обов’язково зробіть це. 
3. Якщо Ви зарядили акумулятор до 100% у відносно холодному приміщенні — ні в якому разі не виносьте його на сонячні промені або в тепло. Виникне ефект «перезаряду», який також досить згубний для подібного типу батарей. 
4. Якщо Ви їдете надовго і залишаєте акумулятор будинку, зарядіть його до 50%. Це ідеальна умова. Не випадково заводський заряд подібних батарей якраз коливається навколо 50%. Відсоток заряду акумулятора відображається на екрані EVIC безпосереднього під час зарядки в режіе «реального часу». 
5. Не залишайте акумулятори на морозі або на прямих сонячних променях. І те й інше приведе їх до передчасної кончини. 

Аналіз роботи Joyetech EVIC з різними пароутворюючими елементами 

Після того, як Ви більш-менш освоїли програму MVR і вивчили інструкцію з експлуатації, можна переходити безпосередньо до використання пристрою. 
Хоча практика показує, що в 95% випадків російський покупець починає використовувати EVIC, ледь діставши його з коробки. Просто «методом тику». І що цікаво — у багатьох виходить!

Кількість парообразующих елементів, які можна підключити до EVIC, дуже велике. Тому ми не стали задіяти такі застарілі речі, як картомайзери Dual  , Се2 R4 і їм подібні. Все-таки прогрес не стоїть на місці і ми апріорі припускаємо, що купівельні переваги також слідують за новинками.

 Купить  Joyetech eVic в Киеве и с доставкой по Украине

Добавить комментарий